دسته: نکات آشپزی

  • درست کردن میوه خشک خانگی

    درست کردن میوه خشک خانگی

    چگونه میوه خشک درست کنیم؟ درست کردن میوه خشک خانگی به راحتی و آسانی با نتیجه خوشمزه و دلچسب. با این روش ها برای اعضای خانواده خود میان وعده فوق العاده خوش مزه تیه کنید. میوه‌ی خشک شده منبع خوبی از مواد مغذی بوده و سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی است. همچنین مقدار زیادی […]

  • نکات مهم برای تهیه مربا و شربت خوش طعم و خوش رنگ تر

    نکات مهم برای تهیه مربا و شربت خوش طعم و خوش رنگ تر

    نکات مهم برای تهیه مربا و شربت نکات مهم برای تهیه مربا ● کپک زدن و ترش شدن مربا و شربت این حالت در صورتی در مربا و شربت به وجود می آید که مربا یا شربت به حد کافی قوام نیامده باشد. اگر در یکی دو روز اول متوجه رقیق شدن شربت یا مربا […]

  • نکات کد بانو گري را بیاموزید

    نکات کد بانو گري را بیاموزید

    نکات کد بانو گري نکات کد بانو گری سيب‌ زميني‌ با نمک‌ اگر مايليد يک‌ سيب‌زميني‌ سرخ‌ شده‌ وخوشمزه‌ و با نمک‌ داشته‌ باشيد، قطعات‌سيب‌زميني‌ را پس‌ از سرخ‌ شدن‌، داخل‌ يک‌پاکت‌ کاغذي‌ تميز بريزيد و به‌ آن‌ نمک‌ اضافه‌کنيد. با اندکي‌ تکان‌ دادن‌ پاکت‌، چربي‌ اضافي‌ به‌کاغذ جذب‌ شده‌ و سيب‌زميني‌ها نمک‌ را به‌ […]

  • ادويه و سبزي‌هاي معطر را بشناسید

    ادويه و سبزي‌هاي معطر را بشناسید

    ادويه و سبزي‌هاي معطر ادویه و سبزی های معطر اضافه‌کردن ادويه‌جات و سبزي‌هاي معطر به رژيم غذايي مي‌تواند براي سلامت شما مفيد باشد. افزودن اين گياهان معطر به غذاها مي‌تواند به حفظ وزن طبيعي کمک مي‌کند. به علاوه آنها مي‌توانند به پيشگيري از برخي سرطان‌ها کمک کنند، و حتي فشارخون را کاهش دهد، به کنترل […]

  • چند نكته در مورد پخت بهتر برنج

    چند نكته در مورد پخت بهتر برنج

    چند نكته در مورد پخت برنج پخت برنج 1- براي اينكه برنج شما سفيد شود مي توانيد چند قاشق ماست، داخل ظرف برنج درحال جوشيدن بريزيد. 2- اگر برنج شما بيش از حد معمول جوش خورده بود. مي توانيد 2-3 قاشق غذا خوري آبليمو به آن اضافه كنيد تا برنج شما خراب نشود. براي از […]

  • با این نکات ريز و مفيد خانه داري اشنا شوید

    با این نکات ريز و مفيد خانه داري اشنا شوید

    نکات ريز و مفيد خانه داري نکات ریز و مفید خانه داری ـ براي اين که کوفته هاي شما در آب از هم نپاشد ، قدري آرد و تخم مرغ به آن بيفزاييد و حرارت آتش را زياد کنيد . ـ در موقع پختن مرغ براي از بين بردن بوي زهم آن چند عدد هويج […]

  • با این نکات در موقعه سرخ کردن موا د غذایی اشنا شوید

    با این نکات در موقعه سرخ کردن موا د غذایی اشنا شوید

    نکاتی که هنگام سرخ کردن غذا باید بدانید سرخ کردن غذا 1- روغن را تا حد دمای مطلوب سرخ کردن که 190 درجه سانتیگراد است، داغ کنید، نه بیشتر و نه کمتر. 2- سطح ماده غذایی را قبل از سرخ کردن آن، با یک لایه خمیر بپوشانید. این کار باعث می شود که روغن به […]

  • چگونه از وا رفتن کوفته جلوگیری کنیم؟

    چگونه از وا رفتن کوفته جلوگیری کنیم؟

    جلوگيري از وارفتن كوفته تبريزي وارفتگی کوفته اگر اولين بارتان است كه كوفته درست مي كنيد حتما با مشكل وارفتگي كوفته ها مواجه شده ايد . سه راه حل ساده براي اين مشكل وجود دارد. 1-برای اینكه كوفته های شما در آب از هم نپاشد ، قدری آرد و تخم مرغ به مواد آن بیافزائید. […]

  • نکات مهم و ضروری برای داشتن اشپزی و شیرینی پزی بهتر

    نکات مهم و ضروری برای داشتن اشپزی و شیرینی پزی بهتر

    نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی Important tips for having better cooks and pastries  نکات مهم در شیرینی پزی هر کسی که حداقل یک بار شیرینی تهیه کرده باشد به خوبی به اهمیت پختن آن پی برده و متوجه شده است که اگر خمیر شیرینی به بهترین نحو ممکن تهیه شود ولی […]

  • با این نکات اشپزی اشنا شوید

    با این نکات اشپزی اشنا شوید

    چند نکته براي توفيق در آشپزي آشپزی – براي تشخيص تخم مرغ تازه ، آن را در يک کاسه آب سرد بگذاريد. اگر تخم مرغ تازه باشد به ته ظرف مي رود ، اما اگر به سطح آب بيايد، بهتر است از آن استفاده نکنيد. – براي پختن تخم مرغ به صورت آب پز يا […]