مرور برچسب

کاربران بلاک شده در تلگرام

روش مشاهده لیست بلاک در تلگرام!!!

کاربرانی که در تلگرام بلاکشان می‌کنید به لیستی اضافه می‌شوند که آن را لیست Blocked Users یا “کاربران بلاک شده” می‌نامیم. شما هر زمان که تمایل داشته باشید قادر به بررسی این لیست هستید. در این مقاله قصد داریم تا به آموزش نحوه مشاهده…