نحوه بستن پی وی تلگرام!!!

0 124

شبکه اجتماعی تلگرام در هر آپدیت خود قابلیت های جدیدی را در اختیار کاربرانش قرار داده است. امکانات پیشرفته موجود در اپ تلگرام آن را به یکی از پیام رسان های محبوب تبدیل کرده است. حریم خصوصی اما همواره موضوع قابل بحث در این اپ بوده است. می توانید با استفاده از قابلیت جدید یعنی بستن پی وی تلگرام در زمان فوروارد پیام هایتان بیشتر از این حریم خصوصی محافظت کنید.

چرا باید بستن پی وی تلگرام را انجام دهیم؟

 

اگرچه پیام رسان تلگرام به حریم خصوصی کاربران خود احترام می گذارد. اما این را در نظر داشته باشید که شاید کاربران آن به رعایت این قوانین پایبند نباشند.

شما ممکن است برای دوست، اعضای خانواده یا هر فرد دیگری پیامی را ارسال کنید و پیام شما به دیگران نیز فوروارد شود. شاید این از نظر طرف مقابل شما مشکلی نداشته باشد.

مشکل از جایی شروع می شود که بقیه کسانی که حتی شماره شما را ندارند می توانند از طریق پیام شما که فوروارد شده به اکانت شما و اطلاعات آن از جمله شماره تلفن و عکس پروفایلتان دسترسی داشته باشند.

ممکن این دسترسی افراد غریبه برای شما ایجاد مزاحمت کند. بنابراین می توانید از قابلیت بستن پی وی تلگرام استفاده کنید.

روش بستن پی وی تلگرام با چند روش ساده

اگر می خواهید افراد ناشناسی که پیام فوروارد شده شما را دیده اند نتوانند به شما پیام دهند؛ باید پی وی تلگرام خود را ببندید. این روش را می توانید هم در سیستم عامل اندروید و هم iOS استفاده کنید.

اعمال این تنظیمات بسیار ساده است. بعد از این که تلگرام خود را به جدیدترین نسخه آپدیت کردید:

۱: وارد اپ تلگرام شوید.

۲: منوی همبرگری را باز کنید.

۳: وارد بخش Settings در منوی باز شده شوید.

۴: وارد قسمت Privacy and Security شوید.

 

۵: Forwarded Messages را انتخاب کنید.

اکنون ۳ امکان در اختیار شما قرار داد. با این گزینه ها شما مشخص می کنید که چه کسانی می توانند به پی وی شما با فوروارد شدن پیامتان دسترسی داشته باشند.

 

  • Everybody:به طور پیش فرض این گزینه برای همه کاربران فعال است. چه کسانی که شماره شما را دارند و چه افراد غریبه می توانند با استفاده از پیام های فوروارد شده شما به پی وی‌تان مراجعه کنند.
  • My Contacts: شما با تیک زدن این گزینه دسترسی دیگران را محدود کرده و تنها کسانی که شما را دارند می توانند از پیام فورواردی شما وارد پروفایل و صفحه چت‌تان شوند.
  • Nobody:با اعمال این گزینه در واقع به بستن پی وی تلگرام خود در مقابل دسترسی دیگران به پیام های فوروارد شده‌تان کمک می‌ کنید. هیچ کس نمی تواند دیگر به شما به طور خصوصی پیامی ارسال کند.

مراحل بالا برای اندروید و آی او اس مشترک است.

 

در سیستم عامل اندروید باید در نهایت برای اعمال تغییرات در تلگرام خود گزینه Apply یا اعمال کردن را نیز فشار دهید.

 

منبع:فالووران

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.